Зміна корму

Зміна харчування може викликати ускладнення, але це не обов’язково. Наші поради допоможуть вам зробити м’який перехід.
Можливо, ви запитуєтеся, чи потребує ваша собака змін і чи хочете змінити її корм. Іноді також є вагома причина, чому вашій собаці потрібно змінити їжу, наприклад, тому, що вона не переносить попередній корм або потребує дієтичного харчування за станом здоров’я. У цій статті ви зможете дізнатися, що важливо знати при зміні корму собаки.

Одна і та ж їжа щодня – ваша собака потребує різноманітності?

Звичайно, нам, людям, було б нудно мати одне і те саме на тарілках щодня, і одноманітна дієта також не вважається здоровою. Зовсім інша справа з харчуванням собак. Вовк, як дикий предок собаки, часто вбиває і їсть тих самих тварин. Насправді, це неправда, що собаки абсолютно потребують різноманітності в їжі. З іншого боку, деякі собаки, схоже, віддають перевагу новому типу їжі і, швидше за все, піддадуться потягу нового, а не реальної необхідності. Якщо ви хочете дати своїй собаці цей різновид, різноманітний асортимент Happy Dog пропонує всі необхідні для здоров’я поживні речовини і особливо смачні сорти, які скуштує ваш чотирилапий друг і не дасть йому нудьгувати.

Однак, якщо мова йде про зміну їжі алергікам серед собак, рекомендується бути обережними. Багато різних страв у плані дієти можуть викликати проблеми. Крім того, часта зміна корму у собак з алергією викликає проблеми, коли справа доходить до пошуку тригера алергії. Навіть якщо у вашої собаки чутливе травлення, мабуть, краще впоратися з тим же типом їжі, який він до цього часу добре переносив. Крім того, ви можете спробувати запропонувати йому суміш бажаних видів корму з самого початку.

Навіть для порід собак, які схильні до перекрут шлунка, важливо бути обережними з кількістю та складом їжі. Тому крокети з сухого корму бажано пропонувати добре розмоченими. М’ясо, змішане з сухим кормом, не можна пропонувати собакам з підвищеним ризиком перекруту шлунка.